Recensie ABN Amro

"Een gekke vent mét inhoud!"

Paul Abma heeft de kick off voor ons nieuwe verkoopkwartaal (Q3) gehouden. Wij zochten en vonden in Paul Abma een inspirator die op een positieve wijze in staat is mensen soms letterlijk in beweging te krijgen. Met een wervelende show heeft hij onze verkopers weten te raken en ze laten beleven hoe het voelt om zelf de regisseur van je resultaten te zijn. Fantastisch! We kregen erg veel positieve reacties en uit de evaluatie kwam voor Paul Abma een gemiddeld cijfer van een 8.5. Bepaald goed te noemen bij kritische bankiers. Heeft het dan ook nog geholpen? In Q1 en Q2 ging het niet goede met de verkoop. In de ranking van 27 retaildistricten stonden we in beide gevallen rond de 22e plaats. In Q3 zijn we op de 5e plaats geëindigd en op dit moment staan we weer in de top tien. Het heeft ons district echt goed gedaan. Ik heb Paul in onze organisatie beschreven als "een gekke vent mét inhoud".
Peter M. van de Wouw, Sales Management Retaildistrict Enschede ABN Amro

Paul Abma als enthousiaste topspreker:
Aan het einde van de dag hebben we een evaluatie gehouden.
De resultaten heb ik inmiddels binnen. Een groot aantal mensen heeft de presentatie met een 9 of 10 beoordeeld. Dat is voor bank begrippen erg hoog.
Men was erg enthousiast over de presentatie en over de woordspelingen die hier gemaakt werden.
Binnen onze bank is er regelmatig veel weerstand over allerlei veranderingen. Daarom denk ik dat de voorbeelden vrij sprekend waren.
Marie Louise ABNAMRO Preferred Banking