Recensie Enexis

"Meer dan we verwachtten!"

Als afdeling van ca. 40 personen binnen de grote Enexis organisatie waren wij op zoek naar een spreker die de ochtend van ons eendaags teamuitje op een dynamische en enthousiaste manier kon vullen. Tevens wilden we deze ochtend gebruiken om onze samenwerking en onderlinge communicatie te verbeteren. En dit alles moest op een luchtige en ludieke manier naar gebracht worden.
Na een tip van een collega, zijn we bij Paul terecht gekomen.
Tijdens het voorbereidende gesprek bleek al snel het enthousiasme en de openheid van Paul. De door ons gestelde vragen (enthousiasme, een onderliggende boodschap, ludiek) waren geen enkel probleem.
Aan het begin van de ochtend, na een avond lang tafelen, leek het ons een uitdaging om iedereen goed mee te krijgen. Gelukkig was dat voor Paul geen enkel probleem.
Zijn presentatie zat vol met weetjes en handige tips en werd afgewisseld met ‘spelletjes’ die we in groepen volbrachten. Er was geen enkel moment dat het programma ook maar in de buurt van ‘saai’ kwam. Iedereen heeft dan ook volop meegedaan en er is heel wat gelachen.
Bovendien hadden we aan het einde van de ochtend een aantal bruikbare tips om onze samenwerking en onderlinge communicatie te verbeteren.
Kortom, alles wat wij verwachtten… en eigenlijk meer dan dat… is waargemaakt.
Stephan Scheeren, Purchaser Enexis