FAQ

HOE KOM IK IN CONTACT MET PAUL ABMA?

Paul Abma is uitgeroepen tot 1st Preferred Faculty Member van de Speakers Academy.

De beste manier om met hem in contact te komen is gebruik te maken van het contactformulier op deze site. Uw bericht wordt dan gelijk doorgestuurd naar zijn mobiele telefoon. Paul neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Paul is mobiel ook bereikbaar via 06-28860983.

Wanneer u mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt uw mail ook direct terecht in zijn mobiele telefoon. Mailen gaat bijna altijd het snelst.

Voor meer informatie over mogelijkheden, boekingen en data kunt u contact opnemen met 0318-690611. Laat zo nodig een bericht achter. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op.

WAT HEEFT PAUL ABMA NODIG OM ZIJN WERK GOED TE DOEN?

Paul werkt gegarandeerd PowerPoint-vrij! (... en Keynote-vrij!). Hij maakt veel gebruik van flip-overs, een enorm aangename afwisseling in deze tijd!
Ongeacht de publieksgrootte kan hij de gehele presentatie en/of training met flip-overs doen. Indien u veel deelnemers hebt kan het verstandig zijn te werken met een life-camera.

Paul Abma werkt graag met u, maar kan uw opdracht alleen aannemen indien:

 • de mensen kunnen zitten (in plaats van staan);
 • er een headset aanwezig is;
 • er geen alcohol wordt geschonken vooraf aan, of tijdens zijn presentatie/training;
 • er een telefonische of persoonlijke intake heeft plaats kunnen vinden.

WAAR HEEFT PAUL ABMA HET OVER TIJDENS ZIJN TRAININGEN & PRESENTATIES?

Over The Next Level Up, Hét Proces, progressie, change management, attitude, hard work, teamwork, leiderschap, focus, gedrag, acties, resultaten, succes, verandering, groeien, ontwikkelen, lichaamstaal, management, engagement en weerstand.

Paul Abma maakt elke training en presentatie geheel op maat.

WAAR KAN IK PAUL ABMA VOOR INHUREN?

Paul Abma kunt u inhuren:

 • om progressie te maken;
 • om naar uw Next Level Up te gaan;
 • om uw innovatieproces te innoveren;
 • om te leren en te lachen;
 • om uw resultaten te maximaliseren;
 • om hoger dan uw top te komen;
 • om acties te produceren;
 • om een echte doorbraak te creëren;
 • om succesvol te zijn.

Paul Abma verzorgt binnen organisaties inspirerende workshops, trainingen en presentaties. Deze worden altijd geheel op maat gemaakt. De door hem georganiseerde bijeenkomsten zijn innovatief, resultaatgericht, altijd een combinatie van ‘leren & lachen’ en tellen veel momenten van persoonlijk inzicht.

Paul Abma is bekend en erkend om zijn vernieuwende en verhelderende presentaties, die zijn doordrenkt met goed gekozen metaforen. Zijn hoog niveau van positieve energie, besmettelijke enthousiasme, en krachtvolle boodschappen zijn één en al 'emotie' en kennisoverdracht.

Paul Abma zegt van zijn eigen manier van spreken: "Ik houd niet van academische taal. De boodschap moet er gemakkelijk ingaan. Ik houd ook niet van ‘zweverig gedoe’, over kooltjes lopen en ander sensitief feedbackgedoe. Ik houd gewoon van doen en van gewoon doen. Ik houd van acties produceren. Ik houd van resultaat."

U kunt Paul ook inhuren voor uw masterclass, kick-off bijeenkomsten of als dagvoorzitter voor andere (grote) bijeenkomsten.

WAT KOST HET?

Het is onmogelijk u exacte bedragen te geven wat het kost om Paul Abma in te huren. De ene opdrachtgever wil Paul een avond inhuren, sommigen een dagdeel en nog weer anderen een hele dag. De hoogte van het bedrag is ook afhankelijk van of u een training of een presentatie van hem wilt ontvangen.

Het beste wat u kunt doen om toch een prijsindicatie te krijgen is even contact opnemen met Paul zelf (06-28860983). Hij zal u graag meer informatie geven.
De prijs wordt ook mede bepaald door uw wens of u een presentatie of een training wilt.

Een exacte offerte ontvangt u van de Speakers Academy, het grootste sprekersinstituut van Europa (waar Paul Abma tot 1st Preferrred Faculty Member is uitgeroepen).

Alle voorbereidingen en een telefonische intake zijn hierbij inbegrepen. De kosten van een eventuele intake op locatie wordt met u besproken en verwerkt in het totaalbedrag.
De reiskosten zijn € 0,38 per kilometer. De reiskosten i.v.m. een opdracht in het buitenland worden apart in rekening gebracht.

140+

tevreden opdrachtgevers 

ANDERS

geen beamers
wél flipovers

Altijd op maat

niks 'van de plank'

Altijd op maat

niks 'van de plank'

Opdrachtgevers van Paul Abma zijn onder andere: 3M, ABB, Ministerie van Defensie, Deutsche Bank, Essent, ING, Intergamma, Pfizer, PWC, Rabobank, Roche en Toyota.

© AHHA & PAUL ABMA 2016 | ALL RIGHTS RESERVED