Recensie Philadelphia

"Pure Kwaliteit!"

Een training onder leiding van Paul Abma. De verwachtingen waren hoog gespannen! De teams van de dagcentra van Philadelphia Zorg Veluwezoom hadden in de maand februari 2006 een tweetal bijeenkomsten over het onderwerp teamsamenwerking. Op zijn eigen manier; goed voorbereid, met de nodige humor, tips en voorbeelden nam Paul Abma ons mee door dit onderwerp. Na afloop bleek uit de reacties van de teams dat men het als zinnig, kwalitatief goed en uitdagend had ervaren.
Enkele gemaakte opmerkingen waren : "hij verveelt geen moment", "wat een dynamiek en expressie" en "leerzaam en leuk kan goed samengaan".
Harry van der Stege, locatiemanager Philadelphia Zorg Veluwezoom

De medewerkers van Philadelphia zorg Veluwezoom, hebben de inleiding van Paul Abma ervaren als leerzaam, komisch, indrukwekkend, plezierig, ietsĀ  om te onthouden en erg ludiek. Het gemiddelde cijfer scoorde op de evaluatielijst een 9.
Paul Abma heeft zich uitstekend voorbereid door de organisatie te verkennen, zich te verdiepen in de achtergronden en locaties te bezoeken. Paul wist tijdens de inleiding echt waar hij het over had. De medewerkers herkenden veel.
De samenwerking en inzet van Paul Abma was voortreffelijk en we borduren in diverse teamoverlegmomenten nog steeds door op de thema's: kwaliteit, ondersteuning, methodisch werken, samen en op talentenjacht.
Bedankt Paul!
Tineke Harmsen, personeelsconsulent Philadelphia Veluwezoom

Op inspirerende, humoristische, motiverende en creatieve wijze heeft Paul Abma alle medewerkers van Philadelphia Zorg Kennemerland de spiegel voorgehouden. Altijd Bezig Met Attitudes is de rode draad voor Paul Abma en ik hoop dat A.B.M.A. ook de rode draad wordt voor onze medewerkers.
Goed voorbereid en zich heel erg goed ingeleefd in de Stichting Philadelphia Zorg en in de regio Kennemerland is een themadag met Paul Abma beslist een aanrader.
Met vriendelijke groeten,
Harm van der Land, locatiemanager Philadelphia Zorg Kennemerland