The Next Level

Paul Abma is altijd bezig met de attitudes en het modelleren van de meest succesvolle organisaties en mensen in de wereld. Hij bestudeert hun ervaringen en vereenvoudigt deze tot ‘simpele’ strategieën die onmiddellijk kunnen worden toegepast om de kwaliteit van uw resultaten doeltreffend te verbeteren. Hij nodigt u uit om nu de eerste stap naar The Next Level te nemen. 

Kunt u zich voorstellen hoe uw organisatie eruit zou zien als u de tools had die nodig zijn om topprestaties en maximale resultaten te behalen? Hiervoor is niet zozeer gedragsverandering nodig, maar vooral een nieuwe manier van denken. The Next Level wordt (onbewust) toegepast door organisaties die progressie maken. Hun topprestaties en maximale resultaten zijn de resultaten van hét proces van brandnewthinking. 

The Next Level is het meest gewilde programma van Paul Abma. Het is de sleutel tot het ontwerpen van de blauwdruk van uw eigen organisatie, het verschuiven van (uw eigen) beperkingen over wat u denkt dat mogelijk is, en het leren van hoe u onmiddellijk acties kunt produceren om echte resultaten te krijgen. 

Het maakt niet uit waar u nu bent, of hoe succesvol u bent (als organisatie), wanneer u geen progressie maakt, geen acties produceert, hebt u niet het gevoel dat u leeft, u voelt niet de passie. In The Next Level gaat het om het proces van drie ‘dingen’, de brandnewthinking van: 

  1. Progressie
  2. Productie
  3. Passie

The Next Level ziet de dingen zoals ze zijn, (niet slechter zodat u niet eens hoeft te proberen om naar uw next level te gaan) om hierna de dingen mooier te zien dan ze zijn, zodat u de visie krijgt waar u naartoe wilt. Hierna kan met The Next Level de kloof worden gedicht van waar u bent naar waar u naartoe wilt. Misschien bent u hongerig omdat u de beste ter wereld bent en progressie wilt maken of misschien omdat u voor een grote uitdaging staat, The Next Level brengt u daar waar u zelf wilt zijn.

 

Alle programma's van Paul Abma:140+

tevreden opdrachtgevers 

ANDERS

geen beamers
wél flipovers

Altijd op maat

niks 'van de plank'

Altijd op maat

niks 'van de plank'

Opdrachtgevers van Paul Abma zijn onder andere: 3M, ABB, Ministerie van Defensie, Deutsche Bank, Essent, ING, Intergamma, Pfizer, PWC, Rabobank, Roche en Toyota.

© AHHA & PAUL ABMA 2016 | ALL RIGHTS RESERVED