Recensie Rabobank

"De Fantastische Maatwerk-Man"

De eisen waren fors, de verwachtingen hoog........
Maar Paul heeft onze doelen ruimschoots overtroffen. Wat een inlevingsvermogen, Wat een impact!!!
Binnen het werkgebied bedrijfsmanagement zijn wij al een tijdje bezig met de focus op de interne klant. Na diverse inspanningen om de kennis en vaardigheid van onze medewerkers op niveau te krijgen was de tijd gekomen om de laatste stap te zetten, namelijk het daadwerkelijk laten zien, dus gewoon doen!
Wij waren op zoek naar een inspirerende spreker die op een onderhoudende manier de vertaalslag kon maken van kennis en vaardigheid naar houding en gedrag. In onze zoektocht kwamen wij uit bij de "entertrainer" Paul Abma, een grote onbekende voor ons. Direct bij de eerste contacten spatte het enthousiasme ervan af. Dat enthousiasme is in de gehele voorbereiding gebleven en uiteindelijk zijn alle deelnemers met dit enthousiasme besmet.
Eén tip als jullie gebruik willen maken van de diensten van Paul: Wees niet te zuinig met informatie. Paul is namelijk in staat om deze informatie in zijn programma te verwerken. Sterker nog, Paul is in staat om zijn programma in jullie informatie te verwerken. Het resultaat is een feest van herkenning en bewustwording.
De deelnemers uitten hun waardering door hem na afloop een staande ovatie te geven!
Gerdinand Rougoor, Rabobank Groningen

"De Maatwerk-man! Een belevenis op maat gemaakt! In feite was het een unicum, want nuchtere Zeeuwen krijg je niet zo snel van hun stoel. Maar met zijn op maat gemaakte humor, scherpe stellingen en prikkelende voorbeelden kreeg Paul ons op een gegeven moment zelfs óp de stoelen en tafels! Door zijn betrokkenheid, inlevingsvermogen, drive' en bijzonder goede voorbereiding wist hij bij ons precies de juiste snaar te raken. Vandaar de naam: de Maatwerk-man. Hij heeft ons een fantastische avondbezorgd!
Marlies Wendt, Verkoop- en Servicemanagement, Projectcoördinator Rabobank Beveland

“Onlangs heeft het directoraat Bedrijfsmanagement van Rabobank Stad en Midden Groningen een geweldig uur entertrainment meegemaakt met Paul Abma. Voor mij was dat reeds de tweede keer en wederom met succes! Het is onze taak om vanuit staf en BackOffice onze commerciële collega's te versterken. Met als werktitel "Sterker, Beter en Roder maken... niet gemakkelijk maar wel simpel." heeft Paul ons een uur lang aan de lippen gekluisterd gekregen, maar tevens met veel humor op de korrel genomen. Niemand is op zijn stoel blijven zitten. Ieder ging met een lach de deur uit. Menigeen heeft op inhoud even achter zijn oor moeten krabben. We gaan er zeker mee verder. Paul bedankt!”
Ron, Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank